Teambuilding om elkaar beter te leren kennen

Wij gebruiken metaforen én verhalen uit de champagne-wereld om inzicht te geven in hoe mensen kunnen zijn binnen een team. Een leuke en smakelijke teambuilding om elkaar beter te leren kennen en zo de samenwerking tussen teamleden te verbeteren.

Bubbles & Behaviour is als teambuilding bij uitstek geschikt als eerste kennismaking met het fenomeen “teamdynamiek.” Mensen leren elkaar op een andere manier kennen en staan voor het eerst stil bij wat voor effect zij hebben binnen een team en hun persoonlijke rol daarin.

Je hebt bijvoorbeeld binnen een team altijd een persoon die focust op resultaten en het halen van doelen. Die (markt)leider wil zijn. Net als Moët & Chandon; hét champagnemerk dat marktleider is. Of die pionier, die altijd naar nieuwe mogelijkheden zoekt. Vergelijkbaar met Ruinart; die als eerste champagne op de markt bracht. En je hebt ook altijd de teamplayer. Iemand die oog heeft voor iedereen in het team. Net als Mailly; een coöperatie van verschillende champagneboeren. Zo zijn er tal van thema’s uit deze mooie wereld die de eigenschappen van een team karakteriseren.

Bubbles & Behaviour - Teambuilding om elkaar beter te leren kennen

Interactief ontdekken

Tijdens deze interactieve teambuilding leer je alles over champagne. Waar het vandaan komt, hoe het gemaakt wordt en wat de geheimen zijn die deze drank zo uniek maakt. En die geheimen gaan we zeker ook proeven

Deze combinatie dient als ‘eerste’ kennismaking met elkaar. Tijdens deze teambuilding staan we stil bij zaken als onderlinge samenwerking, de zogenaamde ‘teamdynamiek’, jouw persoonlijke rol en de diverse typen persoonlijkheden die er zijn. Je leer elkaar anders kennen door te kijken naar de zogenaamde ‘gedragsvoorkeuren’.

We staan onder andere  stil bij vragen zoals:

  • Waarom reageert iemand zoals hij doet?

  • Hoe wil die persoon behandeld worden?

  • Waarom heb je met de ene persoon een makkelijker contact dan met de ander?

Een beter teamlid worden

Afwisselend tussen ‘Bubbles’ en ‘Behaviour’ leer je elkaar op een andere manier kennen, ontdek je hoe je een beter teamlid wordt, er zelf meer voldoening en plezier aan beleeft én het team tot betere prestaties komt.
Bubbles & Behaviour is een mix tussen leuk en leren wat het een niet ‘gewone’ teambuilding maakt.