Fascinatie voor synergie en liefde voor het MKB

Bij Kompreno geloven wij dat inzicht, begrip en respect ervoor zorgen dat mensen en teams maximaal kunnen presteren. Deze drie essentiële factoren maken deel uit van onze bedrijfsfilosofie en diensten. Wij verzorgen trainingen, workshops en coaching waarmee wij de effectiviteit van mensen en teams verhogen.

Binnen grootzakelijk wordt persoonlijke ontwikkeling vaak sterk gestimuleerd. Persoonlijke opleidingsbudgetten, tools, methodieken en academies stellen werknemers onder andere in staat beter te leren samenwerken. Deze middelen en focus ontbreken vaak binnen het MKB. Door haar ervaring met de Insights Discovery methode, heeft Kompreno deze tool toepasbaar gemaakt voor het MKB. Zodat deze beter aansluit bij de daar geldende behoefte en aanwezige organisatie.

Kompreno is ontstaan vanuit de fascinatie voor synergie. De trainers van Kompreno worden namelijk enthousiast van teams waarvan de teamleden:

  • Aan een half woord genoeg hebben

  • Elkaar proactief helpen

  • Elkaar aanvullen

  • Fouten durven maken én

  • Elkaar vertrouwen

Beter leren samenwerken

Als trainingsbureau geloven wij in de kracht van focus. Wij hebben ons daarom gespecialiseerd in mensen beter leren samenwerken. Wij krijgen energie als we hiermee teams en mensen beter kunnen laten presteren.

Deskundig en pragmatisch

Onze trainers begrijpen wat de uitdagingen binnen het MKB zijn. Wij weten de vinger op de zere plek te leggen en ook hoe met een gezonde dosis enthousiasme en deskundigheid een effectieve training gegeven moet worden. Met onze opmaat gemaakt trainingen, trainen wij managers, medewerkers en teams op ontspannen, soms ludieke maar vooral effectieve wijze. Of je nu op zoek bent naar een korte workshop of meerdaagse training. Altijd in nauwe samenwerking met elkaar.

Rogier de Bonth - Kompreno
Rogier de Bonth

Over de oprichter

Rogiers enthousiasme en lef om zaken vanuit een onconventionele hoek te benaderen, leidt ertoe dat hij mensen en teams in beweging krijgt.

Hij is geaccrediteerd Insights Discovery practitioner en hij
heeft de opleiding Master in Management aan Nyenrode gevolgd. Ook is hij Scrum Master en Agile Coach.

Rogier is tevens bedenker van Bubbles & Behaviour. Een op Insights Discovery gebaseerde basistraining, specifiek ontwikkeld voor het MKB. Waarbij Champagne als metafoor wordt gebruikt om de verschillende persoonlijkheidstypen te vergelijken met het karakter van verschillende champagnehuizen.

Een goed team is als een mooie champagne

Ben je benieuwd wat we bij Kompreno bedoelen met ‘Een goed team is als een mooie champagne’?